Onze sponsoren

Golden+House+Rozenburg.png

Chinees-Indisch Restaurant Golden House Rozenburg

Chinees-Indisch Restaurant Golden House Rozenburg is het lekkerste Chinese restaurant van de regio. Het restaurant biedt mogelijkheden tot afhalen, bezorgen in de regio (Botlek, Europoort), feesten en partijen, en volledige verzorgde catering op locatie!

Tel: 0181-21 48 88

Adres: Emmastraat 32
3181 GC, Rozenburg

Kijk voor meer informatie op:http://www.goldenhouserozenburg.nl/

de+jong.jpg

De Jong Transport

Voor exceptionele transporten en transporten met autolaadkranen is De Jong Transport van oudsher het aangewezen adres. Wij bieden de juiste oplossing voor alles wat u wilt laten vervoeren. Ook op de kortste termijn. Alle wagens van De Jong Transport zijn dag en nacht bereikbaar en inzetbaar. Daarmee komen we tegemoet aan onze bedrijfspolicy om calamiteiten het hoofd te kunnen bieden en een opdracht nog dezelfde dag uit te voeren. Die flexibiliteit en snelheid van handelen zijn uniek in de branche.

Contact:

Adres:              Postbus 1042 / Oranjelaan 37
Postcode:        3180 AA / 3181 HK
Plaats:             Rozenburg (ZH)
Tel:                  +31 (0) 181 – 21 23 99
Fax:                 +31 (0) 181 – 21 89 01
E-mail:             info@dejongtransport.nl

Kijk voor meer informatie op:De Jong Transport

De+Wit+bv.png

De Wit B.V. 

Zeilmakerij de Wit houd zich voornamelijk bezig met het maken van vele zwembadartikelen, produceren van olieschermen e.d. en maken van hitte bestendige afdichtingen. Particulier werk voor zoals zeilen voor zeil- en motor boten doen wij niet meer. 
Natuurlijk worden er in overleg ook vele andere werkzaamheden gedaan zoals maatwerk en het fabriceren van kunstwerken.

Daarnaast houdt De Wit B.V. zich bezig met:

Foam products (fabricage en verkoop van foam producten)

Watersnijden (Het snijden van materialen met een computer gestuurde watersnijmachine zoals kunststoffen, RVS, aluminium en glas)

Handel (Handel in o.a. zeilen, zwembadartikelen en watersportartikelen)

Verhuur (Verhuur van opblaasbare springkussens en zwembadartikelen)

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden en de producten/diensten die geleverd worden op www.dewit-bv.nl

fundeon+vastgoed.jpg

Fundeon Vastgoedbeheer

Fundeon Vastgoed Beheer is een onafhankelijke beheerder voor Verenigingen van Eigenaars. De core business van Fundeon Vastgoed Beheer bestaat uit het resultaatgericht beheren van verenigingen van eigenaars.

Kijk voor meer informatie op:Fundeon Vastgoedbeheer

Haardhouthandel+Europoort+bv.jpg

Haardhouthandel Europoort B.V.

Bij Haardhouthandel Europoort B.V. bent u op het juiste adres voor het beste haardhout. Wij bezorgen niet alleen het beste haardhout maar bovendien bezorgen wij ook nog eens gratis binnen Zuid-Holland!

U kunt snel en eenvoudig haardhout bestellen via het bestelformulier op de website en wij bezorgen het bij u thuis. Wij bieden onder andere:

Haardhout droog en vers gekloofd in big bags

Oven gedroogd haardhout in netzakken

Hoogwaardige houtpellets

Haardblokken gemaakt van geperst hout en paraffine

Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Kom gerust eens bij ons langs op de Kleidijk 14A in Oostvoorne om een kijkje te nemen! Hier ziet u hoe wij het hout selecteren, zagen, kloven en drogen.

Kijk voor meer informatie op: https://www.haardhouthandel-europoort.nl/

Harkema.png

Harkema

OVER HARKEMA

Veelzijdig in gereedschappen, hang- en sluitwerk en ijzerwaren, maar ook zeker in advies. Harkema luistert goed naar haar klanten en komt daarom altijd met een passende oplossing.

Kwaliteit voor onze klanten staat bij ons voorop, direct gevolgd door de kwaliteit van onze producten.

Wij verkopen gereedschappen van toonaangevende merken zoals, Makita, Bosch, Hitachi, DeWalt, Fein en Festool. Daarnaast voeren wij een aantal huismerken te weten: Oxloc, Kelfort en Ironside.

Kijk voor meer informatie op:www.harkema.eu

Heimar.jpg

Heimar Installatietechniek Spijkenisse

Heimar Installatietechniek Spijkenisse heeft ruim 25 jaar ervaring in veel disciplines in de installatietechniek. Onze specialiteit richt zich op het installeren en onderhouden van CV ketels, vloerverwarming, design radiatoren, sanitair- en loodgieterswerkzaamheden en riool opstoppingen. Ook voor duurzame technieken kunt u zich door ons vakkundig laten adviseren. We staan voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Ons streven is 100% klanttevredenheid.

Naast de Sterkin erkenning van Gas technisch en Water technisch installateur zijn we nu ook in het bezit van de Sterkin erkenning Installateur Gasverbrandingstoestellen. Vanaf 2019 is dit een wettelijk verplichte erkenningsregeling voor aanleg en onderhoud cv-installaties

Heimar Installatietechniek is gevestigd in Spijkenisse en zijn daarnaast ook werkzaam in: Hekelingen, Bernisse, Simonshaven, Abbenbroek, Oudenhoorn, Zuidland, Geervliet,Heenvliet, Hellevoetsluis, Brielle, Rockanje, Oostvoorne, Rozenburg, Pernis,Poortugaal, Rhoon, Hoogvliet en Rotterdam.

Kijk voor meer informatie op:http://www.heimarinstallatietechniek.nl/

Golden+House+Rozenburg.png.jpg

Hets B.V.

De activiteiten van Hets B.V. op het gebied van Data, Telecom en Energie breiden zich steeds verder uit. Intussen vinden ook de  hoogwaardige en concurrerende koudegangen van HETS hun weg naar grote en kleine Datacenters en bieden enorme besparingen op energiekosten.

Vooraanstaande OEM’s, Telecom providers, Datacenters, Aannemers en Installateurs biedt HETS vanuit flexibiliteit, innovatieve en concurrerende oplossingen, producten en systemen.

Van glasvezelgeleiding beugel tot compleet systeem en turn-key installatie wordt door eigen engineering, montage en data- en glasmonteurs volledig ingevuld.

Geprefabte fiber- en databekabeling vanuit onze assemblage bieden grote tijdwinst voor de diverse partijen.

Kijk voor meer informatie op: https://www.hets.nl/

wezemer2.png

Kapsalon Wezemer

Kapsalon Wezemer,

De dames-, heren-, kinderkapsalon van Rozenburg!

Contactgevens:

Emmastraat 35

3181GC, Rozenburg

Tel: 0181-212459

https://www.facebook.com/KapsalonWezemer/

Vanleeuwen2wielers.jpg

Leeuwen2Wielers Rozenburg

Leeuwen2Wielers: de 2 wielerspecialist van Rozenburg!

Met een 400m2 showroom met 2 verdiepingen heeft Leeuwen2Wielers een grote collectie fietsen, scooters en accessoires. Het team van Leeuwen2Wielers staat 5 dagen in de week voor u klaar.

Emmastraat 37, 3181GC, Rozenburg

0181-212417

Kijk voor meer informatie op: https://www.leeuwen2wielers.nl/

Sponsoren MTB Clinics

Oosterman Afbouw

oosterman.gif

Leeuwen 2 Wielers

Vanleeuwen2wielers.jpg