1e MAC

Op 29 april was de 1e MaandagAvondCompetiie (MAC) Ondanks de vakantie stonden er toch 22 kinderen aan de start. In de eerste heat van 15 minuten werd gestart door categorie 0, 1 en 2. Nadat eerst een ronde verkent was gingen de kinderen klaar staan bij de startlijn. Na de start gingen er gelijk een paar mountainbikers vandoor terwijl andere toch echt even moesten wennen aan een wedstrijd rijden. Na 15 minuten waren de kinderen klaar met hun wedstrijd en waren ze moe en dorstig. Inmiddels waren categorie 3, 4, 5, 6, 7 en de nieuwelingen en jongelingen begonnen aan hun opwarm ronde. Nadat ook zij aan de start klaar stonden konden ze beginnen met hun wedstrijd. Hier was wel duidelijk een verschil in categorie zichtbaar maar uiteindelijk streed ieder wel in zijn eigen categorie tegen elkaar. Uiteindelijk na 25 minuten was iedereen moe maar wel trots dat ze de wedstrijd hadden gereden.

De volgende training is maandag 6 mei en de volgende MAC zal zijn op 27 mei.

Uitslag:

https://documentcloud.adobe.com/link/track?uri=urn%3Aaaid%3Ascds%3AUS%3Ab8e0687b-a039-4bf2-a9cb-b395b8e54d61