GUNVOR MTB STREETRACE categorieën

Tijdens de GUNVOR MTB STREETRACE starten de volgende categorieën.

Meisjes/Dames

Categorie 0/1: 7-8 jaar startijd 10:30

Categorie 2/3: 9-10 jaar starttijd 10:40

Categorie 4/5: 11-12 jaar starttijd 11:00

Categorie 6/7: 13 jaar starttijd 11:45

Categorie open: 14-15 jaar starttijd 11:45

Pro open Dames: 16+ starttijd 12:45

Jongens/Heren

Categorie 0/1: 6-7 jaar startijd 10:30

Categorie 2/3: 8-9 jaar starttijd 10:40

Categorie 4/5: 10-11 jaar starttijd 11:00

Categorie 6/7: 12-13 jaar starttijd 11:45

Categorie open: 14-15 jaar starttijd 11:45

Pro open Heren: 16+ starttijd 12:45

Voorinschrijving via www.rondevanrozenburg.nl

Het is ook mogelijk om je op de dag zelf in te schrijven.

GUNVOR MTB STREETRACE

Gunvor Petroleum Rotterdam hoofdsponsor van de MTB streetrace tijdens de wielerronde op 9 juni 2018.

Gunvor Petroleum Rotterdam is gevestigd in de Rotterdamse haven en volledig in handen van de Gunvor-groep. De moderne raffinaderij en het internationale distributiecentrum hebben directe toegang tot de open zee en het Europese achterland. Dit vormt een unieke locatie voor de productie en distributie van tussen- en eindproducten, waaronder LPG, benzine, diesel en bunkerolie. De haven van Rotterdam is het Europese centrum voor petrochemische activiteiten en de motor van de Nederlandse economie.

De raffinaderij, voorheen het eigendom van Kuwait Petroleum International, maakt sinds 1 februari 2016 deel uit van de Gunvor-groep, één van de grootste onafhankelijke grondstoffenhandelaren ter wereld. GPR is geïntegreerd in Gunvors bestaande netwerk van raffinaderijen, waartoe verder de raffinaderij in Antwerpen (België) en Ingolstadt (Duitsland) behoren. Het bedrijf versterkt met de nieuwe aanwinst, in synergie met Antwerpen, de globale handelspositie.

www.gunvor-nederland.nl

Gunvor logo_400x400.jpg

Aankomende evenementen en MTB-route update

MTB-Route Rozenburg

In het weekend van 24-25 maart heeft een groep vrijwilligers hard gewerkt om de MTB-route weer op te knappen. Dankzij de sponsoring in de vorm van goederen/diensten van onze sponsoren: Qualm, van Oudenaarden B.V., Roos zand en Grint B.V, De Wit B.V. is de route weer hersteld. Wij willen iedereen die hierbij geholpen heeft hartelijk bedanken voor zijn/haar inzet!

Aankomende evenementen

Wielerronde - 9 juni 2018

Tijdens de Wielerronde van Rozenburg zal er dit jaar weer een MTB-streetrace plaatsvinden die wordt georganiseerd door WMV Rozenburg. Deze race zal bestaan uit een spectaculair parcours met verschillende obstakels en hindernissen, hierdoor word je behendigheid en conditie flink op de proef gesteld. Ook zullen er enkele leden meedoen aan de Funklasse race op de racefiets.

Goede doelentocht voor de Daniel den Hoed stichting - 16 juni 2018

WMV Rozenburg organiseert samen met Leeuwen2Wielers Rozenburg en Tourclub Voorne-Putten een toertocht voor het goede doel: de Daniel den Hoed stichting. Tijdens deze toertocht zijn er verschillende afstanden te rijden waaronder een route van 40 km, 60 km of 100 km. Waarbij de 60 km en 100 km in de vorm van een racefiets peloton is. De opbrengsten van dit evenement zullen ten goede komen aan de Daniel den Hoed Stichting.

Onderhoudsdag MTB-Route

Na de regenbuien en zon van afgelopen weken is het nieuwe deel van MTB-route goed ingeklinkt. Nu is het binnenkort weer tijd voor klein onderhoud en snoeiwerkzaamheden. Houd de evenementenkalender in de gaten voor de exacte dag!

Vaste ritten en trainingen

Maandagavond Kidsclinics

Iedere maandagavond vinden weer de WMVR Kidsclinics plaats. Van 19:00 tot 20:00 wordt er getraind op en rondom Mountainbike Route Rozenburg.

Woensdagavondrit Racefiets

Iedere woensdagavond vertrekken er racefietsgroepen om een rit van 60 kilometer te rijden over Voorne-Putten. Kijk voor meer informatie in onze evenementenkalender.

Toertocht: Iedere eerste zondag van de maand

Iedere eerste zondag van de maand zal er een toertocht op racefiets worden georganiseerd door WMV Rozenburg. Houd hiervoor de evenementenkalender in de gaten voor meer informatie.