1e MAC

Op 29 april was de 1e MaandagAvondCompetiie (MAC) Ondanks de vakantie stonden er toch 22 kinderen aan de start. In de eerste heat van 15 minuten werd gestart door categorie 0, 1 en 2. Nadat eerst een ronde verkent was gingen de kinderen klaar staan bij de startlijn. Na de start gingen er gelijk een paar mountainbikers vandoor terwijl andere toch echt even moesten wennen aan een wedstrijd rijden. Na 15 minuten waren de kinderen klaar met hun wedstrijd en waren ze moe en dorstig. Inmiddels waren categorie 3, 4, 5, 6, 7 en de nieuwelingen en jongelingen begonnen aan hun opwarm ronde. Nadat ook zij aan de start klaar stonden konden ze beginnen met hun wedstrijd. Hier was wel duidelijk een verschil in categorie zichtbaar maar uiteindelijk streed ieder wel in zijn eigen categorie tegen elkaar. Uiteindelijk na 25 minuten was iedereen moe maar wel trots dat ze de wedstrijd hadden gereden.

De volgende training is maandag 6 mei en de volgende MAC zal zijn op 27 mei.

Uitslag:

https://documentcloud.adobe.com/link/track?uri=urn%3Aaaid%3Ascds%3AUS%3Ab8e0687b-a039-4bf2-a9cb-b395b8e54d61

Gunvor MTB streetrace uitslag

Zaterdag 9 juni is de Gunvor MTB streetrace verreden. Wij vonden het een drukke en gezellige dag. Hieronder vind je alle uitslagen van de wedstrijden.

Categorie 0/1

1e Mike Verkley

2e Wessel den Harder

3e Maarten de Kleine

4e Jesper Steenwijk

5e Nienke Bennis

6e Noor Geuvers

7e Melissa van den Akker

8e Robin Monster

9e Sem Wageveld

10e Dean de Wit

11e Divano Melsen

12e Hanna Janse

Categorie 2/3

1e Xander van Waardenburg

2e Jurgen den Harder

3e Roan Kerklaan

4e Kay de Wit

5e Niels van Eeghem

6e Cynthia de Haas

7e Nora de Pagter

8e Rosalie van Bekhoven

9e Ryan Lipschart

10e Daphne Janse

11e Cas den Hartogh

12e Micha Steenwijk

13e Nick Verkley

Categorie 4/5

1e Mae Cabaca

2e Rif vd Berg

3e Niels Uijtdewilligen

4e Kaj Roeling

5e Bjorn van Waardenburg

6e Julian Kerklaan

7e Raf de Groot

8e Michelle Druif

9e Contantijn Dekker

10e Maarit Ottink

11e Tim Bennis

12e Bas Bussem

13e Casper Harkx

Categorie 6/7

1e Casper Turk

2e Jordy Verkley

3e Sven Ottink

4e Quin de Groot

5e Laurens Keuning

6e Hidde Ouwesloot

7e Tjitze de Bel

DNF Beau van Steijn

DNF Cheyenne Jansen

Categorie Open

1e Lucas Keuning

2e Finn Plas

3e Thimo van Velzen

4e Marnick Ouwendijk

5e Claudio Cabaca

6e Bo Vrijland

7e Edgar van Waardenburg

8e Geerie de Bruin

9e Henk Korevaar

Categorie PRO Open

1e Melvin de Vries

2e Wibo de Haan

3e Stefan van Dijk

4eMarcel Bosman

 

 

Aankomende evenementen en MTB-route update

MTB-Route Rozenburg

In het weekend van 24-25 maart heeft een groep vrijwilligers hard gewerkt om de MTB-route weer op te knappen. Dankzij de sponsoring in de vorm van goederen/diensten van onze sponsoren: Qualm, van Oudenaarden B.V., Roos zand en Grint B.V, De Wit B.V. is de route weer hersteld. Wij willen iedereen die hierbij geholpen heeft hartelijk bedanken voor zijn/haar inzet!

Aankomende evenementen

Wielerronde - 9 juni 2018

Tijdens de Wielerronde van Rozenburg zal er dit jaar weer een MTB-streetrace plaatsvinden die wordt georganiseerd door WMV Rozenburg. Deze race zal bestaan uit een spectaculair parcours met verschillende obstakels en hindernissen, hierdoor word je behendigheid en conditie flink op de proef gesteld. Ook zullen er enkele leden meedoen aan de Funklasse race op de racefiets.

Goede doelentocht voor de Daniel den Hoed stichting - 16 juni 2018

WMV Rozenburg organiseert samen met Leeuwen2Wielers Rozenburg en Tourclub Voorne-Putten een toertocht voor het goede doel: de Daniel den Hoed stichting. Tijdens deze toertocht zijn er verschillende afstanden te rijden waaronder een route van 40 km, 60 km of 100 km. Waarbij de 60 km en 100 km in de vorm van een racefiets peloton is. De opbrengsten van dit evenement zullen ten goede komen aan de Daniel den Hoed Stichting.

Onderhoudsdag MTB-Route

Na de regenbuien en zon van afgelopen weken is het nieuwe deel van MTB-route goed ingeklinkt. Nu is het binnenkort weer tijd voor klein onderhoud en snoeiwerkzaamheden. Houd de evenementenkalender in de gaten voor de exacte dag!

Vaste ritten en trainingen

Maandagavond Kidsclinics

Iedere maandagavond vinden weer de WMVR Kidsclinics plaats. Van 19:00 tot 20:00 wordt er getraind op en rondom Mountainbike Route Rozenburg.

Woensdagavondrit Racefiets

Iedere woensdagavond vertrekken er racefietsgroepen om een rit van 60 kilometer te rijden over Voorne-Putten. Kijk voor meer informatie in onze evenementenkalender.

Toertocht: Iedere eerste zondag van de maand

Iedere eerste zondag van de maand zal er een toertocht op racefiets worden georganiseerd door WMV Rozenburg. Houd hiervoor de evenementenkalender in de gaten voor meer informatie.