Back to All Events

Afsluitende toertocht wielerseizoen

  • 3181 LJ Rozenburg (map)

Op zondag 15 oktober as. zal de afsluitende rit zijn van het wielerseizoen. We zullen dan een leuke tocht maken naar Rozenburg (NH) en weer terug. De tocht zal ca. 150 km zijn en we rijden ca 28 km/u gemiddeld zodat het voor iedereen leuk is.

We verzamelen om 8:45 uur bij de pont waarbij we de pont van 9:00 uur zullen nemen. Halverwege de tocht zullen we ergens genieten van een kop koffie en een stuk appeltaart. We verwachten ca. 16:00 uur weer terug te zijn in Rozenburg, Deze tocht is gratis en alleen voor de volwassen leden.

Wil je mee met deze tocht stuur dan voor vrijdag 13 oktober een email naar wmvrozenburg@outlook.com met je gegevens. Zo kunnen wij aan het restaurant doorgeven met hoeveel we komen en kunnen zij rekening houden met de appeltaart.

Earlier Event: October 8
Laatste WMVR Kids clinic 2017
Later Event: January 20
MTB Rosé Damesclinic